Skip to content

Polsk Starthjælp, Bog & CD

kr. 300,-
kr. 200,-

Produktbeskrivelse

Bogen:

En lille håndbog med titlen ”POLSK starthjælp” for alle, der lige har brug for et værktøj til at komme i kontakt med polakker – i forbindelse med samarbejde, arbejde, ferie eller andet. Hæftet indeholder bl.a. nogle praktiske sætninger såsom ”Høflighedsvendinger” og ”Nyttige ord og vendinger” og der er en del fotos, som både giver en hjælpende hånd med overskrifter såsom: ”Hvad står der på skiltene ?” eller ” Hvad kan man købe her ?” samt mere alment giver informationer om dagliglivet i vore dages Polen.


CD’en:

Som noget helt nyt er der nu også en lyd-øvelser til Polsk Starthjælp. Lyden kan du både købe som CD, eller som download. Hvis du ønsker download, så vil du modtage et fysisk kort med en unikbrugerkode.

CD’en indeholder 74 minutter med øvelser, dialoger og oversættelser. Den kan både bruges sammen med bogen, eller for sig selv, fx i bilen.


Polen er et af vore nabolande, men den polske kultur og mentalitet er meget forskellig fra den danske. Derfor er ”POLSK starthjælp” en hjælpende hånd og et praktisk redskab. De små dialoger omhandler dagligdags emner.

Anbefalinger til dig
Lignende produkter